Arrangement
Aug
24
Havnekonferansen i Kristiansand
Havnekonferansen har i flere år blitt for avholdt for fulle hus, og gode tilbakemeldinger. I år er ingen unntak.
Aug
25
Strategiseminar, Norske Havner
Mer informasjon vil bli tilsendt medlemshavnene.
Aug
29
Sjølogistikk konferansen i Stavanger
Sjølogistikk konferansen arrangeres i Stavanger 29. august. Konferansen blir arrangert av Risavika Havn, Stavangerregionen Havn IKS, Sandnes Havn, Logistikkforeningen avd. Rogaland, NHO Transport og Logistikk Rogaland og Maritim Forum for Stavangerregionen
Sjekk ruter på:

Sjølogistikk konferansen i Stavanger

Aug
29
29.08.17 00:00
29.08.17 23:59
 
Sjølogistikk konferansen arrangeres i Stavanger 29. august. Konferansen blir arrangert av Risavika Havn, Stavangerregionen Havn IKS, Sandnes Havn, Logistikkforeningen avd. Rogaland, NHO Transport og Logistikk Rogaland og Maritim Forum for Stavangerregionen
 

​Her vil du møte;

  • Amund Drønen Ringdal, som er Næringspolitisk direktør i Rederiforbundet. Amund er også leder i partnerskapet i Grønt Kystfartsprogram. Her får vi innsikt i utvikling og satsing for den neste generasjonen med skipsfart.
  • Andreas Kvame, er CEO i Grieg Seafood ASA. Grieg Seafood ASA er en av verdens ledende oppdrettere av laks. Havbruk, og spesielt oppdrettsnæringen, vil være en viktig del av vår neste generasjon som matprodusent, for et globalt marked. Her får vi innsikt i en bransje med stor suksess, stor inntjening, men også barrierer og utfordringer som skal passeres.
  • Ørnulf J. Rødset, er seniorforsker ved SINTEF, og leder av Norsk Forum for Autonome skip. Droner i kystnær skipsfart vil være en del av vår hverdag om kun få år. Første prosjekt er allerede annonsert med Kongsberg Maritim og Yara i Grenland området. Seiling med førerløse skip og elektrisitet som motorkraft. Hva bringer de nærmeste årene for grønn kysttransport, med automatisering og autonomitet.
  • Kent Inge Pedersen, er disponent for Region Vest i Coop Norge Handel AS. Coop er en stor aktør, også i regional sammenheng. Ny lokalisering er på trappene i vår region. Hvor skal de være, hvilke tanker har de om neste generasjons dagligvarelogistikk? Hvilken innflytelse vil det grønne skiftet ha i deres næring, og for vår hverdag?