• Klikk på havn for mer detaljer
up
up
Aktuelt
18.10.18
Oslo Havn vertskap for Greenport-konferansen 2019

På den europeiske miljøkonferansen GreenPort Conference i Valencia 17.-19. oktober ble det annonsert at vert for neste års konferanse blir Oslo Havn KF, samme år som Oslo er europeisk miljøhovedstad.
18.10.18
Ny kystdirektør

Einar Vik Arset ble i statsråd i dag tilsatt som ny direktør for Kystverket. Norske Havner gratulerer Arset med utnevnelsen og ser frem til et konstruktivt samarbeid.
16.10.18
Norske Havner på budsjetthøring

Havnetilskudd, godsoveføring og Enova var i fokus når direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim deltok på høring om Statsbudsjettet 2019 for stortingets transport- og kommunikasjonskomite 17. oktober.
07.10.18
Stort lysglimt i et heller moderat kystbudsjett

KS Bedrift Havn og Norske Havner er fornøyd med at regjeringen velger å innføre en ny tilskuddsordning for utvikling av effektive og miljøvennlige havner, i et ellers stramt kystbudsjett.
26.09.18
Innholdsrike dager på lederutviklingsseminar i Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn arrangerte Lederutviklingsseminaret 2018 sammen i Helsinki 24.-26. september. Over 40 deltakere fra begge organisasjonene var samlet til innholdsrike dager. -Vi er i gang med å bygge en ny organisasjon, og da er det viktig å ha god dialog med medlemshavnene, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
Arrangement
Oct
22
Transport og Logistikk
​Transportbransjens største møteplass.