• Klikk på havn for mer detaljer
up
up
Aktuelt
06.11.17
Drammen Havn på skinner

Drammen havn er igjen tilbake med container-tog etter at jernbanesporet har vært stengt siden 2015. Green Cargo vil kjøre to ukentlige avganger til alle destinasjoner i landet.
29.10.17
-Kystbevilgningene flates ut mens de øker for vei og bane

Direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim, deltok i høring om Statsbudsjettet 2018 til Transportkomiteen i deres åpne høring i dag. De fokuserte på at mens bevilgningene øker generelt, flates de ut på kyst og havneområdene. Les hele høringssvaret her.
29.10.17
-Staten gir og staten tar - havnefusjoner og reglene om dokumentavgift

Norske Havner deltok nylig i høring med Stortingets finanskomité om statbudsjettet 2018, Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner, tok opp en sentral utfordring for havnesamarbeid: dokumentavgiften. Les hele høringssvaret her.
29.10.17
- Fiskerihavnene må forbli i statlige hender

Det skriver direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim og leder av Norges FIskarlag, Kjell Ingebrigtsen i et felles brev.
29.10.17
Havn, sjøtransport og jernbane = klimagevinster

Daglig leder i Næringsforeningen i Drammen Havn og Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner, har skrevet en kronikk i Drammens Tidende om klimafortreffeligheten til sjøtransport i kombinasjon med jernbane. Innlegget ble først publisert i Drammens Tidende 15. oktober.
Arrangement