Aktuelt
11.02.18
Meld deg på Fagseminaret 2018!

Fagseminaret 2018 finner sted i Oslo 18.-19. april med en hyggelig get-together den 17. april for de som ankommer kvelden før. -Påmeldingen er åpen og programmet er klart! sier Johanne Solheim, prosjektleder for arrangementet.
04.02.18
Norske Havner til Grønt Kystfartsprogram

I slutten av Januar ble det klart at Norske Havner blir med på den tredje fasen i miljøprogrammet Grønt Kystfartsprogram. - Grønt Kystfartsprogram representerer hele sjøtransportnæringen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner. - Grønne løsninger krever et samarbeid på tvers av næringen, derfor er vi med.
01.02.18
Kirsti Slotsvik til jernbanedirektoratet

Kystdirektør Kirsti Slotsvik ble nylig utnevnt i statsråd som ny direktør i jernbanedirektoratet. Hun fratrer stillingen som kystdirektør etter 11 år.
Sjekk ruter på:

Ny lekkasje fra Regjeringen - Skipstunnelen på Stad får 1 milliard

Mar. 20 2013
TV2 melder om enda en samferdselslekkasje fra regjeringen. Statsminister Jens Stoltenberg sier regjeringen vil gå for å bygge verdens første skipstunnel på Stad.

– Det er et viktig prosjekt, det bidrar til sikkerhet og framkommelighet og det er en stor satsing på kysten, sier statsminister Jens Stoltenberg til TV 2.​

Lokale krefter har kjempet for en skipstunnel på Stad i over 20 år, og prosjektet har blitt utredet mange ganger. Tunnelen vil koste rundt 1,5 milliarder kroner. 

​– Det er ein fantastisk dag for heile Selje-samfunnet og langs kysten. Dette var kjempestort, sier Selje-ordfører til NRK​

I følge Jens Stoltenberg vil det være mulig å sette i gang byggingen i 2018.