Aktuelt
06.11.17
Drammen Havn på skinner

Drammen havn er igjen tilbake med container-tog etter at jernbanesporet har vært stengt siden 2015. Green Cargo vil kjøre to ukentlige avganger til alle destinasjoner i landet.
29.10.17
-Kystbevilgningene flates ut mens de øker for vei og bane

Direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim, deltok i høring om Statsbudsjettet 2018 til Transportkomiteen i deres åpne høring i dag. De fokuserte på at mens bevilgningene øker generelt, flates de ut på kyst og havneområdene. Les hele høringssvaret her.
29.10.17
-Staten gir og staten tar - havnefusjoner og reglene om dokumentavgift

Norske Havner deltok nylig i høring med Stortingets finanskomité om statbudsjettet 2018, Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner, tok opp en sentral utfordring for havnesamarbeid: dokumentavgiften. Les hele høringssvaret her.
Sjekk ruter på:

Ny lekkasje fra Regjeringen - Skipstunnelen på Stad får 1 milliard

Mar. 20 2013
TV2 melder om enda en samferdselslekkasje fra regjeringen. Statsminister Jens Stoltenberg sier regjeringen vil gå for å bygge verdens første skipstunnel på Stad.

– Det er et viktig prosjekt, det bidrar til sikkerhet og framkommelighet og det er en stor satsing på kysten, sier statsminister Jens Stoltenberg til TV 2.​

Lokale krefter har kjempet for en skipstunnel på Stad i over 20 år, og prosjektet har blitt utredet mange ganger. Tunnelen vil koste rundt 1,5 milliarder kroner. 

​– Det er ein fantastisk dag for heile Selje-samfunnet og langs kysten. Dette var kjempestort, sier Selje-ordfører til NRK​

I følge Jens Stoltenberg vil det være mulig å sette i gang byggingen i 2018.