Aktuelt
14.03.18
Multiconsult nytt assosiert medlem i Norske Havner

Multiconsult ble nylig assosiert medlem i Norske Havner. -Vi er strålende fornøyd med å ha dem og de andre assosierte medlemmene våre med i foreningen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
08.03.18
Tre punkter om forslag til ny havne- og farvannslov fra Norske Havner

Havnelovutvalget presenterte 1. mars forslag til ny havne- og farvannslov. Forslaget inneholder flere større endringer fra dagens lov. Norske Havner fremhever her de tre mest sentrale endringsforslagene.
08.03.18
Arrangerer kurs i de nye personvernreglene

10.-11. april arrangerer Norske Havner et omfattende kurs i de nye personvernreglene i samarbeid med Atea. -Hensikten med kurset er at deltakerne skal sitte igjen med akkurat det de trenger for å implementere de nye reglene, sier Johanne Solheim, spesialrådgiver i Norske Havner.
Sjekk ruter på:

Godsfergen i Samferdsel og Infrastruktur

Apr. 21 2013
Godsfergen, et konkret tiltak for å overføre last fra vei til sjø, får omtale i Samferdsel og Infrastruktur.

​Norsk Havneforening er en av initiativtakerne til prosjektet, som kan ses på som en videreføring av Velg Sjøveien. Det er et forskningsprosjekt som gjøres i samarbeid med NHO Logistikk og Transport, Nor Lines og Short Sea Promotion Centre. 

- Godsfergen er et veldig spennende prosjekt med potensiale til å ta fem millioner tonn av den lasten som i dag ruller på våre veier, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norsk Havneforening til Samferdsel og Infrastruktur. 

Les hele artikkelen her. 

Se mer om Godsfergen-prosjektet på egne nettsider.​