Aktuelt
17.01.18
Norconsult inn som assosiert medlem i Norske Havner

Norconsult er Norske Havners nyeste medlem. Rådgiverbedriften ble innmeldt som assosiert medlem i januar. -Det er blir spennende å ha med på laget, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
17.01.18
Hvordan vinne media? Nytt kurs med kameratrening

Hva gjør du når journalister tar kontakt? Hva sier du? Hvordan sier du det? Norske Havner arrangerer kurset Vinn Media i samarbeid med kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen, Astrid Tomassen. ​
17.01.18
Transport og Logistikk 2018 - hold av dagene!

Samferdselsminister Ketil-Solvik Olsen stiller på Transport og Logistikk 2018, og arbeidet for årets konferanse som går av stabelen 22.-23 oktober på The Qube, Clarion Hotel Oslo Airport er allerede godt i gang. -Responsen etter fjorårets konferanse har vært veldig god, med over 40 forslag til både tema og foredragsholdere, melder prosjektleder Jo Eirik Frøise.
Sjekk ruter på:

Godsfergen i Samferdsel og Infrastruktur

Apr. 21 2013
Godsfergen, et konkret tiltak for å overføre last fra vei til sjø, får omtale i Samferdsel og Infrastruktur.

​Norsk Havneforening er en av initiativtakerne til prosjektet, som kan ses på som en videreføring av Velg Sjøveien. Det er et forskningsprosjekt som gjøres i samarbeid med NHO Logistikk og Transport, Nor Lines og Short Sea Promotion Centre. 

- Godsfergen er et veldig spennende prosjekt med potensiale til å ta fem millioner tonn av den lasten som i dag ruller på våre veier, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norsk Havneforening til Samferdsel og Infrastruktur. 

Les hele artikkelen her. 

Se mer om Godsfergen-prosjektet på egne nettsider.​