Aktuelt
17.01.18
Norconsult inn som assosiert medlem i Norske Havner

Norconsult er Norske Havners nyeste medlem. Rådgiverbedriften ble innmeldt som assosiert medlem i januar. -Det er blir spennende å ha med på laget, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
17.01.18
Hvordan vinne media? Nytt kurs med kameratrening

Hva gjør du når journalister tar kontakt? Hva sier du? Hvordan sier du det? Norske Havner arrangerer kurset Vinn Media i samarbeid med kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen, Astrid Tomassen. ​
17.01.18
Transport og Logistikk 2018 - hold av dagene!

Samferdselsminister Ketil-Solvik Olsen stiller på Transport og Logistikk 2018, og arbeidet for årets konferanse som går av stabelen 22.-23 oktober på The Qube, Clarion Hotel Oslo Airport er allerede godt i gang. -Responsen etter fjorårets konferanse har vært veldig god, med over 40 forslag til både tema og foredragsholdere, melder prosjektleder Jo Eirik Frøise.
Sjekk ruter på:

Påmeldingen er nå åpen for Havnerettsseminar 19.06.

Apr. 22 2013
Seminaret arrangeres av Norsk Havneforening og NHO Logistikk og Transport. Påmeldingsfristen er 14. mai.
Seminaret tar sikte på å gi ansatte i norske havner kunnskap om havnearbeidernes fortrinnsrett til losse og lastearbeid og hvilken betydning det har for havnene.

Det blir også informert om ny sjølov som griper inn i havnenes ansvar for gods som ødelegges/tapes. I tillegg orienteres det om Incoterms  som er en del av kjøpsavtalen mellom kjøper og selger og hvor det ofte kan være uenighet om hvem som må dekke havnekostnader.


Det settes av tid til spørsmål.


Tema:  havneforeningen