Aktuelt
02.05.18
Ny søknadsrunde for tilskudd til havnesamarbeid

Tilskot til hamnesamarbeid skal bidra til meir gods på sjø ved at konkurranseevna til sjøtransporten ovenfor veg vert styrkt gjennom auka transportkvalitet og reduserte prisar.
02.05.18
Norske Havner etablerer unik møteplass på Arendalsuken

Norske Havner har leid inn skoleskipet Sørlandet under hele Arendalsuka, og vil få en sentral plassering i hjertet av Arendal-by. - Vi ønsker å fylle skipet med masse aktivitet innenfor temaene samferdsel og maritim næring, sier prosjektleder Mathias Bernander.
02.05.18
Feiret 100 år på Fagseminaret 2018

17-19 april gikk Fagseminaret 2018 av stabelen. Med 120 deltakere, 33 havner representert og hele 9 fagsesjoner arrangert av foreningens nettverk og faggrupper i tillegg til plenumssesjonen dag 1 var Fagseminaret 2018. – Det var fantastisk å feire foreningens jubileum sammen med så mange engasjerte og dedikerte havnefolk, sier prosjektleder for fagseminaret, Johanne Solheim.
Sjekk ruter på:

ESPOs månedlige nyhetsbrev

May. 12 2013
European Sea Ports Organisations månedlige oppsummering av nyheter er tilgjengelig. Norsk Havneforening representerer medlemshavnenes interesser i ESPO.

Her kan man blant annet lese at programmet til ESPOs konferanse i slutten av Mai i Varna, Bulgaria er klart. 

I tillegg har Eurostat har publisert statistikker fra 2. kvartal i 2012. De viser vekst i sjøtransport i EU, Norge, Kroata og Tyrka. 

Du kan også lese om at Europaparlamentet har nedstemt forslaget om ny havneavgift på skip, og EU-kommisjonen foreslår en økning i arbeid med sikkerhet i sjøfarten. 

Les hele nyhetsbrevet her.