Aktuelt
07.08.18
Møt Norske Havner på Arendalsuka

Arendalsuka er Norges største politiske møteplass, og en viktig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuken finner sted 13.-18. august. Norske Havner er til stede under arrangementet, og planlegger en rekke arrangementer for å sette fokus på havn og sjøtransport.
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

ESPOs månedlige nyhetsbrev

May. 12 2013
European Sea Ports Organisations månedlige oppsummering av nyheter er tilgjengelig. Norsk Havneforening representerer medlemshavnenes interesser i ESPO.

Her kan man blant annet lese at programmet til ESPOs konferanse i slutten av Mai i Varna, Bulgaria er klart. 

I tillegg har Eurostat har publisert statistikker fra 2. kvartal i 2012. De viser vekst i sjøtransport i EU, Norge, Kroata og Tyrka. 

Du kan også lese om at Europaparlamentet har nedstemt forslaget om ny havneavgift på skip, og EU-kommisjonen foreslår en økning i arbeid med sikkerhet i sjøfarten. 

Les hele nyhetsbrevet her.