Aktuelt
11.02.18
Meld deg på Fagseminaret 2018!

Fagseminaret 2018 finner sted i Oslo 18.-19. april med en hyggelig get-together den 17. april for de som ankommer kvelden før. -Påmeldingen er åpen og programmet er klart! sier Johanne Solheim, prosjektleder for arrangementet.
04.02.18
Norske Havner til Grønt Kystfartsprogram

I slutten av Januar ble det klart at Norske Havner blir med på den tredje fasen i miljøprogrammet Grønt Kystfartsprogram. - Grønt Kystfartsprogram representerer hele sjøtransportnæringen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner. - Grønne løsninger krever et samarbeid på tvers av næringen, derfor er vi med.
01.02.18
Kirsti Slotsvik til jernbanedirektoratet

Kystdirektør Kirsti Slotsvik ble nylig utnevnt i statsråd som ny direktør i jernbanedirektoratet. Hun fratrer stillingen som kystdirektør etter 11 år.
Sjekk ruter på:

ESPOs månedlige nyhetsbrev

May. 12 2013
European Sea Ports Organisations månedlige oppsummering av nyheter er tilgjengelig. Norsk Havneforening representerer medlemshavnenes interesser i ESPO.

Her kan man blant annet lese at programmet til ESPOs konferanse i slutten av Mai i Varna, Bulgaria er klart. 

I tillegg har Eurostat har publisert statistikker fra 2. kvartal i 2012. De viser vekst i sjøtransport i EU, Norge, Kroata og Tyrka. 

Du kan også lese om at Europaparlamentet har nedstemt forslaget om ny havneavgift på skip, og EU-kommisjonen foreslår en økning i arbeid med sikkerhet i sjøfarten. 

Les hele nyhetsbrevet her.