Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Hva skjer med nærskipsfarten når svoveldirektivet kommer?

Jun. 11 2013
Norsk nærskipsfart vil bli svært hardt rammet av det nye svoveldirektivet. Hva blir konsekvensen? Hva bør linjerederiene gjøre? Hva er havnenes planer? Hva bidrar NOx-fondet og myndighetene med? Shortsea Promotion Centre inviterer til møte om Svoveldirektivet 20.06.

Havner, rederier, transportbrukere og løsningsleverandører er invitert. Blant temaene som vil tas opp er rammebetingelsene, altså selve svoveldirektivet, og de støtteordningene som finnes i Norge i dag, samt LNG og scrubberløsninger

Møtet finner sted hos Rederiforbundet i Rådhusgata 25 i Oslo. 

Se her for fullt program og påmelding.