Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Oppdatert program til årsmøtet i Narvik

Aug. 12 2013
Vi har oppdatert programmet til årsmøtet i Narvik 11. og 12. september. Den faglige delen av programmet har fått et par ekstra poster. Meld dere på nå!

Årsmøtet i Narvik nærmer seg med stormskritt. Nytt på programmet er Logistics Operations for Ports, et EU-prosjekt som har vist hvordan Bodø og Drammen havn har bidratt til verdiskapning i sine omgivelser, både direkte og inndirekte. Les mer her.

Ellers er det lagt opp en get-together den 11., som inkluderer både besøk til Krigsminnemuseet og en tur til Rombakbotn, Narviks vugge, og blir det fullt program den 12. med årsmøte og faglig program, slik at deltakerne kan komme seg hjem formiddagen den 13. september. 

Her finner du det oppdaterte programmet, og lenke til påmeldigsskjemaet.