Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Oppdatert program til årsmøtet i Narvik

Aug. 12 2013
Vi har oppdatert programmet til årsmøtet i Narvik 11. og 12. september. Den faglige delen av programmet har fått et par ekstra poster. Meld dere på nå!

Årsmøtet i Narvik nærmer seg med stormskritt. Nytt på programmet er Logistics Operations for Ports, et EU-prosjekt som har vist hvordan Bodø og Drammen havn har bidratt til verdiskapning i sine omgivelser, både direkte og inndirekte. Les mer her.

Ellers er det lagt opp en get-together den 11., som inkluderer både besøk til Krigsminnemuseet og en tur til Rombakbotn, Narviks vugge, og blir det fullt program den 12. med årsmøte og faglig program, slik at deltakerne kan komme seg hjem formiddagen den 13. september. 

Her finner du det oppdaterte programmet, og lenke til påmeldigsskjemaet.