Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Narvik er klar til å ta imot Norsk Havneforening

Sep. 04 2013
Det nærmer seg avspark for årets årsmøte i Norsk Havneforening i Narvik i neste uke. Havnedirektør i Narvik Havn, Rune Arnøy, er klar til å ta imot nærmere 70 deltakere fra hele landet.

-Jeg gleder meg til å ta imot delegatene til Narvik, til fremtidens og mulighetens havn i nord!, sier Rune Arnøy. 

Ordføreren i Narvik kommer for å ønske delegatene velkommen, Statssekretær i Fiskeri og Kystdepartementet Hugo Bjørnstad kommer for å snakke om den nyslupne Nærskispfartstrategien, og deltakerne får både møte og se Narvik Havn og malmtransporten som foregår derfra. 

Nytt av året er at årsmøtet, fagsesjon og årsmøtemiddag blir komprimert til én dag, den 12. september. De fleste deltakerne ankommer allerede den 11. for en ettermiddag med historie og lokal rallarkultur.

Her kan programmet lastes ned.