Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Narvik er klar til å ta imot Norsk Havneforening

Sep. 04 2013
Det nærmer seg avspark for årets årsmøte i Norsk Havneforening i Narvik i neste uke. Havnedirektør i Narvik Havn, Rune Arnøy, er klar til å ta imot nærmere 70 deltakere fra hele landet.

-Jeg gleder meg til å ta imot delegatene til Narvik, til fremtidens og mulighetens havn i nord!, sier Rune Arnøy. 

Ordføreren i Narvik kommer for å ønske delegatene velkommen, Statssekretær i Fiskeri og Kystdepartementet Hugo Bjørnstad kommer for å snakke om den nyslupne Nærskispfartstrategien, og deltakerne får både møte og se Narvik Havn og malmtransporten som foregår derfra. 

Nytt av året er at årsmøtet, fagsesjon og årsmøtemiddag blir komprimert til én dag, den 12. september. De fleste deltakerne ankommer allerede den 11. for en ettermiddag med historie og lokal rallarkultur.

Her kan programmet lastes ned.