Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Presentasjoner fra Årsmøtet 2013

Sep. 19 2013
Her kan du laste ned presentasjonene fra årsmøtet 2013.

Assisterende Kystdirektør Per Jan Osdals presentasjon om Kystverkets planer for satsning på konkurransedyktig sjøtransport:

Kystverkets satsning på konkurransedyktig sjøtransport.pdfKystverkets satsning på konkurransedyktig sjøtransport.pdf

Jens Henrik Møller fra GEMBA Seafood Consulting AS presenterte samfunnsanalyser som har blitt gjort blant annet i Bodø og Drammen Havn. Samfunnsanalysen har fokusert på hvilken økonomisk betydning havnene har hatt på regionene rundt. 

Logistics optimisation for Ports.pdfLogistics optimisation for Ports.pdf

BarentsWatch-prosjektet Havneportalen presentert av prosjektleder Dagfinn Terning og medarbeider Stian Aamodt. 

Vertshavnen Narvik Havn KF var nest siste post på programmet,. Havnedirektør Rune Arnøy og forretningsutvikler Ragnar Krogstad presenterte Narviks ambisiøse fremtidsplaner. 

Narvik Havn.pdfNarvik Havn.pdf

Sist ute var Overingeniør Boy-Arne Buyle fra Høyskolen i Narvik. Han presenterte sine funn om betongkvalitet og betydningen for nybygg av kaier. 

Betongkaikanter.pdfBetongkvalitet.pdf