Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Norsk Havneforening i Sunnmøringen om Stranda-saken og Hurtigruten

Jan. 16 2014
Direktør i Norsk Havneforening ble intervjuet av Sunnmøringen i forbindelse med Strandasaken og Hurtigruten.

Utgangspunktet for saken er brevet Hurtigruten sendte flere av foreningens medlemshavner, hvor de gav beskjed om at de ville innstille betaling av vederlag og avgifter med bakgrunn i Strandadommen. 

– Hurtigruten går til frontalangrep på alle hamnene. Mange ønskjer at Hurtigruten skal anløpe hamna deira, og har dermed gitt rabatt – til ergrelse for mange cruiseselskap. Og så opplever hamnene at Hurtigruten går til angrep på dei. Det trur eg ikkje er noko smart tilnærming frå Hurtigrutens side, seier Litsheim til Sunnmøringen.

Norsk Havneforening har tatt en koordinerende rolle i forbindelse med denne saken, og har blant annet invitert medlemmene til et møte for å gå gjennom brevet. ​

Les artikkelen her.