Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Havnedirektør utnevnt som årets Narviking

Feb. 11 2014
Havnedirektør i Narvik Havn, Rune Arnøy ble utnevnt som årets Narviking av lokalavisen Fremover.

Tidligere styremedlem i Norsk Havneforening, og vert under foreningens årsmøte i Narvik i 2013 Rune Arnøy ble utnevnt som Årets Narviking av lokalavisen Fremover. 

2013 har vært et knallår for Narvik Havn KF. De hadde et overskudd på 12.5 millioner kroner, og ser vekst også fremover.  

- Et av de største målene er realiseringen av prosjektet med nye Narvik Havn for å få plass til flere store aktører, både innen bulk, containere og annet gods, sier Havnedirektøren til Fremover.

- Årets Narviking hedres for sin utrettelige innsats som ambassadør for Narvik. Rune Arnøy har benyttet enhver anledning, uansett hvor han kommer i verden, til å reklamere for Narvik. Han er glødende opptatt av byens utvikling, og bidrar selv til å skape engasjement og aktiviteter i hjembyen,​ sier juryen til Fremover. ​​