Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Havnedirektør utnevnt som årets Narviking

Feb. 11 2014
Havnedirektør i Narvik Havn, Rune Arnøy ble utnevnt som årets Narviking av lokalavisen Fremover.

Tidligere styremedlem i Norsk Havneforening, og vert under foreningens årsmøte i Narvik i 2013 Rune Arnøy ble utnevnt som Årets Narviking av lokalavisen Fremover. 

2013 har vært et knallår for Narvik Havn KF. De hadde et overskudd på 12.5 millioner kroner, og ser vekst også fremover.  

- Et av de største målene er realiseringen av prosjektet med nye Narvik Havn for å få plass til flere store aktører, både innen bulk, containere og annet gods, sier Havnedirektøren til Fremover.

- Årets Narviking hedres for sin utrettelige innsats som ambassadør for Narvik. Rune Arnøy har benyttet enhver anledning, uansett hvor han kommer i verden, til å reklamere for Narvik. Han er glødende opptatt av byens utvikling, og bidrar selv til å skape engasjement og aktiviteter i hjembyen,​ sier juryen til Fremover. ​​