Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Innspillsmøte på Stortinget om havnestrategi

Mar. 26 2014
​Norsk Havneforening og flere andre næringsaktører er invitert til et havneseminar hos stortingsgruppene til FrP og Høyre 27.03. Tema for seminaret er havnestruktur.

- Fokus er på Regjeringens arbeid med en "helhetlig havnestrategi", sier Arnt-Einar Litsheim Direktør i Norsk Havneforening. - Vi har fått noen få minutter og vil ha fokus på noen få områder. Oppfølging av nærskipstrategien, svoveldirektivet og lostjensten er områder som vi tar tak i. Hovedbudskapet er at tiden er overmoden for handling og ikke bare flere utredninger, fortsetter han. 


Foto: Stortinget, tatt av Johnny Harrang