Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Innspillsmøte på Stortinget om havnestrategi

Mar. 26 2014
​Norsk Havneforening og flere andre næringsaktører er invitert til et havneseminar hos stortingsgruppene til FrP og Høyre 27.03. Tema for seminaret er havnestruktur.

- Fokus er på Regjeringens arbeid med en "helhetlig havnestrategi", sier Arnt-Einar Litsheim Direktør i Norsk Havneforening. - Vi har fått noen få minutter og vil ha fokus på noen få områder. Oppfølging av nærskipstrategien, svoveldirektivet og lostjensten er områder som vi tar tak i. Hovedbudskapet er at tiden er overmoden for handling og ikke bare flere utredninger, fortsetter han. 


Foto: Stortinget, tatt av Johnny Harrang