Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Norsk Havneforening ønsker Grieg Logistics AS velkommen som nytt medlem

May. 08 2014
Grieg Logistics AS tegnet medlemsskap i Norsk Havneforening i starten av mai. Selskapet blir foreningens første private medlemshavn.

Grieg Logistics en nasjonal leverandør av terninaloperasjoner til olje og gass, shipping, offshore, maritime og andre industrier. De har kontorer over hele norge. Les mer om selskapet her.

Selskapet får tilgnag til å delta på de samme arenaene som de andre medlemmene i Norsk Havneforening, som seminarer, møter og andre arrangementer. Det eneste som skiller dem som privat observatørmedlem fra foreningens offentlige medlemshavner er at de ikke har stemmerett ved landsmøtet.