Aktuelt
04.07.18
God sommer!

Vi ønsker våre medlemmer og samarbeidspartnere en god sommer, og ser frem til å ta fatt på viktige oppgaver igjen i slutten av juli.
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Norsk Havneforening ønsker Grieg Logistics AS velkommen som nytt medlem

May. 08 2014
Grieg Logistics AS tegnet medlemsskap i Norsk Havneforening i starten av mai. Selskapet blir foreningens første private medlemshavn.

Grieg Logistics en nasjonal leverandør av terninaloperasjoner til olje og gass, shipping, offshore, maritime og andre industrier. De har kontorer over hele norge. Les mer om selskapet her.

Selskapet får tilgnag til å delta på de samme arenaene som de andre medlemmene i Norsk Havneforening, som seminarer, møter og andre arrangementer. Det eneste som skiller dem som privat observatørmedlem fra foreningens offentlige medlemshavner er at de ikke har stemmerett ved landsmøtet.