Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Samferdselsdepartementet foreslår nye kompetansekrav til vinterveiene

Nov. 23 2014
I forbindelse med EUs revisjon av yrkessjåførdirektivet har Samferdselsministeren sendt brev til EU-kommisjonen med forslag til nye krav til kompetanse på vinterføre. Brevet er også sendt til transportministre i de nordiske landene og de såkalte Alpelandene, som antas å oppleve lignende utfordringer.

​- Norske lastebilsjåfører gjennomgår en omfattende opplæring, og får erfaring med å takle mange ulike situasjoner. Det er uheldig om de utkonkurreres på pris fordi andre land stiller færre krav til sine sjåfører, som samtidig bidrar til lavere sikkerhet på veiene, sier Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.

- Et slikt tiltak vil bidra til å fremme sikkerheten og fremkommeligheten på veiene våre, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norsk Havneforening. 

Foto: Snøstorm på Jæren, Statens vegvesen region vest​