Aktuelt
14.03.18
Multiconsult nytt assosiert medlem i Norske Havner

Multiconsult ble nylig assosiert medlem i Norske Havner. -Vi er strålende fornøyd med å ha dem og de andre assosierte medlemmene våre med i foreningen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
08.03.18
Tre punkter om forslag til ny havne- og farvannslov fra Norske Havner

Havnelovutvalget presenterte 1. mars forslag til ny havne- og farvannslov. Forslaget inneholder flere større endringer fra dagens lov. Norske Havner fremhever her de tre mest sentrale endringsforslagene.
08.03.18
Arrangerer kurs i de nye personvernreglene

10.-11. april arrangerer Norske Havner et omfattende kurs i de nye personvernreglene i samarbeid med Atea. -Hensikten med kurset er at deltakerne skal sitte igjen med akkurat det de trenger for å implementere de nye reglene, sier Johanne Solheim, spesialrådgiver i Norske Havner.
Sjekk ruter på:

Holshipsaken til Høyesterett

Jan. 14 2015
14. januar besluttet Høyesteretts ankeutvalg enstemmig å la Holship ASs anke fremmes i Høyesterett. Saken handler om hvorvidt Norsk Transportarbeiderforbunds (NTFs) varslede boikott i Drammen Havn i 2013 var lovlig etter boikottloven.

Saken gikk for Borgarting Lagmannsrett i høst, og før det for Drammen Tingrett vinteren 2014. 

- ​Det at Høyesterett tar saken inn er en seier for oss som arbeider for mer effektive havneoperasjoner, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norsk Havneforening. 

Bedriftsforbundet vil gå inn som partshjelp til fordel for Holship AS. 

Tema:  Havner , Transport