Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Godsfergens avslutningskonferanse ombord LNG skip

Apr. 14 2015
Mandag 20 april arrangeres avslutningskonferanse for Godsfergenprosjektet. Konferansen arrangeres ombord på Nor Lines Kvitebjørn i Oslo. Det er fortsatt mulig å melde seg på.

Konklusjonene fra Godsfergen-prosjektet vil bli presentert, og konferansen er også en mulighet til å se ett av de to LNG-skipene Nor Lines har bygget for kysttransport langs Norges-kysten. Her får du se skipet, høre om Nor Lines nye planer og om hvordan sjøtransporten kan bli mer konkurransedyktig og miljøvennlig i fremtiden.

Dagen etterpå arrangeres det en teknisk konferanse hos DnV GL om fremtidens transportløsninger og miljøteknologi. Her presenteres mange innovative tekniske løsninger (GodsFergen, Revolt, Shortsea Pioneer).  I tillegg presenterer programmet "Grønn skipsfart" sine planer for miljøvennlig sjøtransport.

Følg lenkene for mer informasjon og påmelding: 

Dag 1 - Mandag: Kysttransport - Daglig vareflyt med lavt utslipp

Dag 2 -  Tirsdag: Kysttransport - Løsninger og teknologi​​