Aktuelt
04.07.18
God sommer!

Vi ønsker våre medlemmer og samarbeidspartnere en god sommer, og ser frem til å ta fatt på viktige oppgaver igjen i slutten av juli.
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Godsfergens avslutningskonferanse ombord LNG skip

Apr. 14 2015
Mandag 20 april arrangeres avslutningskonferanse for Godsfergenprosjektet. Konferansen arrangeres ombord på Nor Lines Kvitebjørn i Oslo. Det er fortsatt mulig å melde seg på.

Konklusjonene fra Godsfergen-prosjektet vil bli presentert, og konferansen er også en mulighet til å se ett av de to LNG-skipene Nor Lines har bygget for kysttransport langs Norges-kysten. Her får du se skipet, høre om Nor Lines nye planer og om hvordan sjøtransporten kan bli mer konkurransedyktig og miljøvennlig i fremtiden.

Dagen etterpå arrangeres det en teknisk konferanse hos DnV GL om fremtidens transportløsninger og miljøteknologi. Her presenteres mange innovative tekniske løsninger (GodsFergen, Revolt, Shortsea Pioneer).  I tillegg presenterer programmet "Grønn skipsfart" sine planer for miljøvennlig sjøtransport.

Følg lenkene for mer informasjon og påmelding: 

Dag 1 - Mandag: Kysttransport - Daglig vareflyt med lavt utslipp

Dag 2 -  Tirsdag: Kysttransport - Løsninger og teknologi​​