Aktuelt
18.10.18
Oslo Havn vertskap for Greenport-konferansen 2019

På den europeiske miljøkonferansen GreenPort Conference i Valencia 17.-19. oktober ble det annonsert at vert for neste års konferanse blir Oslo Havn KF, samme år som Oslo er europeisk miljøhovedstad.
18.10.18
Ny kystdirektør

Einar Vik Arset ble i statsråd i dag tilsatt som ny direktør for Kystverket. Norske Havner gratulerer Arset med utnevnelsen og ser frem til et konstruktivt samarbeid.
16.10.18
Norske Havner på budsjetthøring

Havnetilskudd, godsoveføring og Enova var i fokus når direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim deltok på høring om Statsbudsjettet 2019 for stortingets transport- og kommunikasjonskomite 17. oktober.
Sjekk ruter på:

Seminar om havneteknikk 15.-16. juni

May. 04 2015
Norsk Havneforenings faggruppe for Havneteknikk og miljø inviterer til seminar om havneteknikk og havneutvikling i Oslo 15.-16. juni 2015. Foredragsholderne er Kent Busk fra Seaport Group, Camilla Kokkersvold fra Kokkersvold AS og Steen L. Jensen fra SLJ Consulting APS og Kjell Myhr fra Aaltvedt Stein.

​Disse foredragsholderne har lang erfaring innenfor havneplanlegging og salg av havnekraner. Seminaret vil gi deltakerne en innføring innen søknadsprosesser mot myndighetene, fremtidens havneutrustninger, nye teknologier, dimensjonering av havneareal samt havne- og terminaldesign. 

Seminaret er lagt opp som et lunsj-til-lunsj seminar og vil bli arrangert i Næringslivets hus på Majorstuen.

Se her for hele programmet: 

Invitasjon Havneteknisk seminar.pdfInvitasjon Havneteknisk seminar.pdf


Illustrasjonsbilde: Bill Ward (Flickr)​