Aktuelt
07.08.18
Møt Norske Havner på Arendalsuka

Arendalsuka er Norges største politiske møteplass, og en viktig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuken finner sted 13.-18. august. Norske Havner er til stede under arrangementet, og planlegger en rekke arrangementer for å sette fokus på havn og sjøtransport.
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Seminar om havneteknikk 15.-16. juni

May. 04 2015
Norsk Havneforenings faggruppe for Havneteknikk og miljø inviterer til seminar om havneteknikk og havneutvikling i Oslo 15.-16. juni 2015. Foredragsholderne er Kent Busk fra Seaport Group, Camilla Kokkersvold fra Kokkersvold AS og Steen L. Jensen fra SLJ Consulting APS og Kjell Myhr fra Aaltvedt Stein.

​Disse foredragsholderne har lang erfaring innenfor havneplanlegging og salg av havnekraner. Seminaret vil gi deltakerne en innføring innen søknadsprosesser mot myndighetene, fremtidens havneutrustninger, nye teknologier, dimensjonering av havneareal samt havne- og terminaldesign. 

Seminaret er lagt opp som et lunsj-til-lunsj seminar og vil bli arrangert i Næringslivets hus på Majorstuen.

Se her for hele programmet: 

Invitasjon Havneteknisk seminar.pdfInvitasjon Havneteknisk seminar.pdf


Illustrasjonsbilde: Bill Ward (Flickr)​