Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

ESPO Award 2015 - frist 1. juli

May. 06 2015
ESPO Award er en pris som deles ut hvert år til en havn som utmerker seg med et godt samarbeid med nærområdet. Årets pris deles ut til en havn som har et godt samarbeid med høyskoler og universiteter.

I år er det den 7ende gangen European Sea Ports Organisation (ESPO) deler ut ESPO Award. Havner som har et samarbeid med universiteter eller høyskoler for å øke kunnskap og forståelse rundt havnevirksomhet kan sende inn sin søknad. Prisen deles ut til den havnen som kan vise til den beste strategien for å engasjere unvervisningsinstitusjoner.

Samarbeid med skoler og universiteter er både viktig for rekruttering til havnen og til tilknyttede virksomheter, og for en økt forståelse for havnens betydning og rolle i samfunnet forøvrig. Dette ønsker ESPO å fremheve ved denne prisutdelingen. 

Søknader til ESPO Award kan sendes frem til 1. juli​. Prisen deles offisielt ut 10. november 2015 på ESPO Award Ceremony and Ports Night i Brussels Albert Hall. 

I 2013 ble Oslo Havn nominert sammen med fem andre Europeiske havner til ESPO Award for deres Maritime kulturminneplan. Det var Antwerpen som vant prisen til slutt, men nominasjonen gav Oslo havn en mulighet til å vise frem sitt unike prosjekt til resten av Europa.