Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Transportnæringen møter samferdselsdepartementet om NTP

Sep. 21 2015
​Samferdselsdepartementet har invitert næringslivet til dialogmøter i hele landet. Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norsk Havneforening deltar i møtet i region Øst på Hamar 22. september.

- Hensikten med møtet er å få innspill fra næringslivet på temaer som den kommende NTP må ta opp i seg for å sikre fremtidens næringsutvikling og konkuransekraft, sier Litsheim. -Vår oppgave er å få frem den betydningen havnene har som fremtidige logistikk-knutepunkter og som tilretteleggere for fremtidig næringsutvikling og verdiskapning.​​