Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Transportnæringen møter samferdselsdepartementet om NTP

Sep. 21 2015
​Samferdselsdepartementet har invitert næringslivet til dialogmøter i hele landet. Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norsk Havneforening deltar i møtet i region Øst på Hamar 22. september.

- Hensikten med møtet er å få innspill fra næringslivet på temaer som den kommende NTP må ta opp i seg for å sikre fremtidens næringsutvikling og konkuransekraft, sier Litsheim. -Vår oppgave er å få frem den betydningen havnene har som fremtidige logistikk-knutepunkter og som tilretteleggere for fremtidig næringsutvikling og verdiskapning.​​