Aktuelt
11.02.18
Meld deg på Fagseminaret 2018!

Fagseminaret 2018 finner sted i Oslo 18.-19. april med en hyggelig get-together den 17. april for de som ankommer kvelden før. -Påmeldingen er åpen og programmet er klart! sier Johanne Solheim, prosjektleder for arrangementet.
04.02.18
Norske Havner til Grønt Kystfartsprogram

I slutten av Januar ble det klart at Norske Havner blir med på den tredje fasen i miljøprogrammet Grønt Kystfartsprogram. - Grønt Kystfartsprogram representerer hele sjøtransportnæringen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner. - Grønne løsninger krever et samarbeid på tvers av næringen, derfor er vi med.
01.02.18
Kirsti Slotsvik til jernbanedirektoratet

Kystdirektør Kirsti Slotsvik ble nylig utnevnt i statsråd som ny direktør i jernbanedirektoratet. Hun fratrer stillingen som kystdirektør etter 11 år.
Sjekk ruter på:

Fagseminaret 2017 går til Hamburg

Jan. 16 2017
Anskaffelser, landstrøm, godsoverføring og byutvikling er noen av stikkordene for årets fagseminar, som skal finne sted i Hamburg 26.-28. april.

Tradisjonen tro blir fagseminaret en faglig begivenhet med både bredde og dybde. Programmet blir satt sammen av foreningens fire faggrupper og sekretariatet. - Vi legger opp til et bredt program hvor deltakerne til en viss grad kan velge hvilke faglige temaer de vil fordype seg i. De nye anskaffelsesreglene som trer i kraft 1. januar 2017 blir ett av temaene, landstrøm et annet.  

- Hamburg er en spennende havneby med mye å tilby. De har en stor havn med flere forbindelser til Norge, spennende byutvikling og et inspirerende havnefaglig miljø. 

- Som vanlig arrangerer vi en uformell get-together kvelden før, altså 26. april. Deretter legger vi opp til fullt program den 27. og vi blir ferdig til lunsj den 28. Programmet for fagseminaret slippes straks, men vi anbefaler alle å sette av datoene med en gang, avslutter Johanne. ​

Tema:  arrangementer