Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Fagseminaret 2017 går til Hamburg

Jan. 16 2017
Anskaffelser, landstrøm, godsoverføring og byutvikling er noen av stikkordene for årets fagseminar, som skal finne sted i Hamburg 26.-28. april.

Tradisjonen tro blir fagseminaret en faglig begivenhet med både bredde og dybde. Programmet blir satt sammen av foreningens fire faggrupper og sekretariatet. - Vi legger opp til et bredt program hvor deltakerne til en viss grad kan velge hvilke faglige temaer de vil fordype seg i. De nye anskaffelsesreglene som trer i kraft 1. januar 2017 blir ett av temaene, landstrøm et annet.  

- Hamburg er en spennende havneby med mye å tilby. De har en stor havn med flere forbindelser til Norge, spennende byutvikling og et inspirerende havnefaglig miljø. 

- Som vanlig arrangerer vi en uformell get-together kvelden før, altså 26. april. Deretter legger vi opp til fullt program den 27. og vi blir ferdig til lunsj den 28. Programmet for fagseminaret slippes straks, men vi anbefaler alle å sette av datoene med en gang, avslutter Johanne. ​

Tema:  arrangementer