Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Norconsult inn som assosiert medlem i Norske Havner

Jan. 17 2018
Norconsult er Norske Havners nyeste medlem. Rådgiverbedriften ble innmeldt som assosiert medlem i januar. -Det blir spennende å ha med på laget, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
-Vi ønsker å være medlem for å være der hvor kundene våre er. Også for å få en mer helhetlig overblikk over havnedrift, operatørkrav, logistikk og operatører. Offshore industri og samferdsel, bygg miljø- og avfall samt intermodale transportløsninger er temaer i vårt daglig arbeid og det er viktig å se utviklinger og tendenser i disse områdene, sier Martin Schreck, Dr. ingeniør og seniorrådgiver samferdsel, og en av de to hovedkontaktene i Norconsult. Camilla Espedalen, kontorleder ved kontoret i Kristiansand, er den andre. 

Assosiert medlemskap
Norske Havner åpnet i fjor vår opp for at organisasjoner og bedrifter som har en interesse av å delta i foreningens faglige aktiviteter kan få assosiert medlemsskap. Assosiert medlemskap gir tilgang til organisasjonens faglige tilbud som seminarer og kurs, samt enkel rådgivning. Havneselskaper tilbys ikke assosiert medlemskap, med unntak av datterselskaper av medlemshavner.

Litt om Norconsult
Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.​