Aktuelt
18.10.18
Oslo Havn vertskap for Greenport-konferansen 2019

På den europeiske miljøkonferansen GreenPort Conference i Valencia 17.-19. oktober ble det annonsert at vert for neste års konferanse blir Oslo Havn KF, samme år som Oslo er europeisk miljøhovedstad.
18.10.18
Ny kystdirektør

Einar Vik Arset ble i statsråd i dag tilsatt som ny direktør for Kystverket. Norske Havner gratulerer Arset med utnevnelsen og ser frem til et konstruktivt samarbeid.
16.10.18
Norske Havner på budsjetthøring

Havnetilskudd, godsoveføring og Enova var i fokus når direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim deltok på høring om Statsbudsjettet 2019 for stortingets transport- og kommunikasjonskomite 17. oktober.
Sjekk ruter på:

Norconsult inn som assosiert medlem i Norske Havner

Jan. 17 2018
Norconsult er Norske Havners nyeste medlem. Rådgiverbedriften ble innmeldt som assosiert medlem i januar. -Det blir spennende å ha med på laget, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
-Vi ønsker å være medlem for å være der hvor kundene våre er. Også for å få en mer helhetlig overblikk over havnedrift, operatørkrav, logistikk og operatører. Offshore industri og samferdsel, bygg miljø- og avfall samt intermodale transportløsninger er temaer i vårt daglig arbeid og det er viktig å se utviklinger og tendenser i disse områdene, sier Martin Schreck, Dr. ingeniør og seniorrådgiver samferdsel, og en av de to hovedkontaktene i Norconsult. Camilla Espedalen, kontorleder ved kontoret i Kristiansand, er den andre. 

Assosiert medlemskap
Norske Havner åpnet i fjor vår opp for at organisasjoner og bedrifter som har en interesse av å delta i foreningens faglige aktiviteter kan få assosiert medlemsskap. Assosiert medlemskap gir tilgang til organisasjonens faglige tilbud som seminarer og kurs, samt enkel rådgivning. Havneselskaper tilbys ikke assosiert medlemskap, med unntak av datterselskaper av medlemshavner.

Litt om Norconsult
Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.​