Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Hvordan vinne media? Nytt kurs med kameratrening

Jan. 17 2018
Hva gjør du når journalister tar kontakt? Hva sier du? Hvordan sier du det? Norske Havner arrangerer kurset Vinn Media i samarbeid med kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen, Astrid Tomassen. ​
- Et godt omdømme tar lang tid å bygge opp, men er fort gjort å rive ned om man håndterer en sak dårlig i media.  Kurset «Vinn media» gir deg verktøyene du trenger før, under og etter møte med journalister, sier kursleder Astrid Tomassen. -Vi vektlegger praktiske øvelser, og deltakerne blir drillet i ulike intervjusituasjoner. Vi benytter eksempler og ”case” fra deltagernes arbeidshverdag. Dette for å gjøre kurset mest mulig aktuelt og relevant for deltagerne.


Kursinnhold​​

  • Hvordan jobber journalister i 2018 
  • Hva er en god nyhet for media og hvorfor 
  • Hvordan opptre i møte med journalister 
  • Strategisk mediearbeid 
  • Hvordan forberede og gjennomføre et intervju  
  • Praktisk Intervjutrening 

Kursleder ​​

Astrid Tomassen er kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen. Hun er også leder for Norske Havners kommunikasjonsnettverk. Før hun begynte i havnevesenet drev hun firmaet God Kommunikasjon, og  hun har vært kommunikasjonsdirektør i Konkurransetilsynet og journalist og redaktør i NRK i mange år. Hun er en erfaren «medietrener» som har holdt kurs for alle typer bedrifter og enkeltpersoner. 

Sted: Radisson Blu Airport Hotel på Oslo Lufthavn Gardermoen
Når: Lunsj - lunsj 13.-14. mars