Aktuelt
10.04.18
Norske Havners nyeste medlem er Høgskolen i Sørøst-Norge

- Vi har hatt mye kontakt med Høgskolen i Sørøst Norge gjennom årene, og ser frem til enda tettere samarbeid mellom havne-Norge og akademia fremover, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
02.04.18
Ferdigstiller digital havnetjeneste i SafeSeaNet

I september 2017 lanserte Kystverket en utvidet tjeneste for alle havner og havneanlegg i det nasjonale meldingssystemet SafeSeaNet Norway. Tjenesten er nå ytterligere forbedret for å gjøre det enklere for havner å integrere digitale forespørsler om kai plass direkte inn i sine havnesystemer.
20.03.18
Havnerettet GDPR-kurs under utvikling

Trondheim Havn samarbeider med Norske Havner og ATEA AS om å utvikle et omfattende, havnerettet GDPR-kurs som går av stabelen 10.-11. april. Nye personvernregler blir gjeldende 25. mai, og havne-Norge arbeider nå aktivt for å være klar for de nye reglene.
Sjekk ruter på:

Hvordan vinne media? Nytt kurs med kameratrening

Jan. 17 2018
Hva gjør du når journalister tar kontakt? Hva sier du? Hvordan sier du det? Norske Havner arrangerer kurset Vinn Media i samarbeid med kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen, Astrid Tomassen. ​
- Et godt omdømme tar lang tid å bygge opp, men er fort gjort å rive ned om man håndterer en sak dårlig i media.  Kurset «Vinn media» gir deg verktøyene du trenger før, under og etter møte med journalister, sier kursleder Astrid Tomassen. -Vi vektlegger praktiske øvelser, og deltakerne blir drillet i ulike intervjusituasjoner. Vi benytter eksempler og ”case” fra deltagernes arbeidshverdag. Dette for å gjøre kurset mest mulig aktuelt og relevant for deltagerne.


Kursinnhold​​

  • Hvordan jobber journalister i 2018 
  • Hva er en god nyhet for media og hvorfor 
  • Hvordan opptre i møte med journalister 
  • Strategisk mediearbeid 
  • Hvordan forberede og gjennomføre et intervju  
  • Praktisk Intervjutrening 

Kursleder ​​

Astrid Tomassen er kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen. Hun er også leder for Norske Havners kommunikasjonsnettverk. Før hun begynte i havnevesenet drev hun firmaet God Kommunikasjon, og  hun har vært kommunikasjonsdirektør i Konkurransetilsynet og journalist og redaktør i NRK i mange år. Hun er en erfaren «medietrener» som har holdt kurs for alle typer bedrifter og enkeltpersoner. 

Sted: Radisson Blu Airport Hotel på Oslo Lufthavn Gardermoen
Når: Lunsj - lunsj 13.-14. mars