Aktuelt
11.02.18
Meld deg på Fagseminaret 2018!

Fagseminaret 2018 finner sted i Oslo 18.-19. april med en hyggelig get-together den 17. april for de som ankommer kvelden før. -Påmeldingen er åpen og programmet er klart! sier Johanne Solheim, prosjektleder for arrangementet.
04.02.18
Norske Havner til Grønt Kystfartsprogram

I slutten av Januar ble det klart at Norske Havner blir med på den tredje fasen i miljøprogrammet Grønt Kystfartsprogram. - Grønt Kystfartsprogram representerer hele sjøtransportnæringen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner. - Grønne løsninger krever et samarbeid på tvers av næringen, derfor er vi med.
01.02.18
Kirsti Slotsvik til jernbanedirektoratet

Kystdirektør Kirsti Slotsvik ble nylig utnevnt i statsråd som ny direktør i jernbanedirektoratet. Hun fratrer stillingen som kystdirektør etter 11 år.
Sjekk ruter på:

Hvordan vinne media? Nytt kurs med kameratrening

Jan. 17 2018
Hva gjør du når journalister tar kontakt? Hva sier du? Hvordan sier du det? Norske Havner arrangerer kurset Vinn Media i samarbeid med kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen, Astrid Tomassen. ​
- Et godt omdømme tar lang tid å bygge opp, men er fort gjort å rive ned om man håndterer en sak dårlig i media.  Kurset «Vinn media» gir deg verktøyene du trenger før, under og etter møte med journalister, sier kursleder Astrid Tomassen. -Vi vektlegger praktiske øvelser, og deltakerne blir drillet i ulike intervjusituasjoner. Vi benytter eksempler og ”case” fra deltagernes arbeidshverdag. Dette for å gjøre kurset mest mulig aktuelt og relevant for deltagerne.


Kursinnhold​​

  • Hvordan jobber journalister i 2018 
  • Hva er en god nyhet for media og hvorfor 
  • Hvordan opptre i møte med journalister 
  • Strategisk mediearbeid 
  • Hvordan forberede og gjennomføre et intervju  
  • Praktisk Intervjutrening 

Kursleder ​​

Astrid Tomassen er kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen. Hun er også leder for Norske Havners kommunikasjonsnettverk. Før hun begynte i havnevesenet drev hun firmaet God Kommunikasjon, og  hun har vært kommunikasjonsdirektør i Konkurransetilsynet og journalist og redaktør i NRK i mange år. Hun er en erfaren «medietrener» som har holdt kurs for alle typer bedrifter og enkeltpersoner. 

Sted: Radisson Blu Airport Hotel på Oslo Lufthavn Gardermoen
Når: Lunsj - lunsj 13.-14. mars