Aktuelt
07.08.18
Møt Norske Havner på Arendalsuka

Arendalsuka er Norges største politiske møteplass, og en viktig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuken finner sted 13.-18. august. Norske Havner er til stede under arrangementet, og planlegger en rekke arrangementer for å sette fokus på havn og sjøtransport.
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Hvordan vinne media? Nytt kurs med kameratrening

Jan. 17 2018
Hva gjør du når journalister tar kontakt? Hva sier du? Hvordan sier du det? Norske Havner arrangerer kurset Vinn Media i samarbeid med kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen, Astrid Tomassen. ​
- Et godt omdømme tar lang tid å bygge opp, men er fort gjort å rive ned om man håndterer en sak dårlig i media.  Kurset «Vinn media» gir deg verktøyene du trenger før, under og etter møte med journalister, sier kursleder Astrid Tomassen. -Vi vektlegger praktiske øvelser, og deltakerne blir drillet i ulike intervjusituasjoner. Vi benytter eksempler og ”case” fra deltagernes arbeidshverdag. Dette for å gjøre kurset mest mulig aktuelt og relevant for deltagerne.


Kursinnhold​​

  • Hvordan jobber journalister i 2018 
  • Hva er en god nyhet for media og hvorfor 
  • Hvordan opptre i møte med journalister 
  • Strategisk mediearbeid 
  • Hvordan forberede og gjennomføre et intervju  
  • Praktisk Intervjutrening 

Kursleder ​​

Astrid Tomassen er kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen. Hun er også leder for Norske Havners kommunikasjonsnettverk. Før hun begynte i havnevesenet drev hun firmaet God Kommunikasjon, og  hun har vært kommunikasjonsdirektør i Konkurransetilsynet og journalist og redaktør i NRK i mange år. Hun er en erfaren «medietrener» som har holdt kurs for alle typer bedrifter og enkeltpersoner. 

Sted: Radisson Blu Airport Hotel på Oslo Lufthavn Gardermoen
Når: Lunsj - lunsj 13.-14. mars