Aktuelt
18.10.18
Oslo Havn vertskap for Greenport-konferansen 2019

På den europeiske miljøkonferansen GreenPort Conference i Valencia 17.-19. oktober ble det annonsert at vert for neste års konferanse blir Oslo Havn KF, samme år som Oslo er europeisk miljøhovedstad.
18.10.18
Ny kystdirektør

Einar Vik Arset ble i statsråd i dag tilsatt som ny direktør for Kystverket. Norske Havner gratulerer Arset med utnevnelsen og ser frem til et konstruktivt samarbeid.
16.10.18
Norske Havner på budsjetthøring

Havnetilskudd, godsoveføring og Enova var i fokus når direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim deltok på høring om Statsbudsjettet 2019 for stortingets transport- og kommunikasjonskomite 17. oktober.
Sjekk ruter på:

Hvordan vinne media? Nytt kurs med kameratrening

Jan. 17 2018
Hva gjør du når journalister tar kontakt? Hva sier du? Hvordan sier du det? Norske Havner arrangerer kurset Vinn Media i samarbeid med kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen, Astrid Tomassen. ​
- Et godt omdømme tar lang tid å bygge opp, men er fort gjort å rive ned om man håndterer en sak dårlig i media.  Kurset «Vinn media» gir deg verktøyene du trenger før, under og etter møte med journalister, sier kursleder Astrid Tomassen. -Vi vektlegger praktiske øvelser, og deltakerne blir drillet i ulike intervjusituasjoner. Vi benytter eksempler og ”case” fra deltagernes arbeidshverdag. Dette for å gjøre kurset mest mulig aktuelt og relevant for deltagerne.


Kursinnhold​​

  • Hvordan jobber journalister i 2018 
  • Hva er en god nyhet for media og hvorfor 
  • Hvordan opptre i møte med journalister 
  • Strategisk mediearbeid 
  • Hvordan forberede og gjennomføre et intervju  
  • Praktisk Intervjutrening 

Kursleder ​​

Astrid Tomassen er kommunikasjonsansvarlig i Bergen og Omland havnevesen. Hun er også leder for Norske Havners kommunikasjonsnettverk. Før hun begynte i havnevesenet drev hun firmaet God Kommunikasjon, og  hun har vært kommunikasjonsdirektør i Konkurransetilsynet og journalist og redaktør i NRK i mange år. Hun er en erfaren «medietrener» som har holdt kurs for alle typer bedrifter og enkeltpersoner. 

Sted: Radisson Blu Airport Hotel på Oslo Lufthavn Gardermoen
Når: Lunsj - lunsj 13.-14. mars