Aktuelt
14.03.18
Multiconsult nytt assosiert medlem i Norske Havner

Multiconsult ble nylig assosiert medlem i Norske Havner. -Vi er strålende fornøyd med å ha dem og de andre assosierte medlemmene våre med i foreningen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
08.03.18
Tre punkter om forslag til ny havne- og farvannslov fra Norske Havner

Havnelovutvalget presenterte 1. mars forslag til ny havne- og farvannslov. Forslaget inneholder flere større endringer fra dagens lov. Norske Havner fremhever her de tre mest sentrale endringsforslagene.
08.03.18
Arrangerer kurs i de nye personvernreglene

10.-11. april arrangerer Norske Havner et omfattende kurs i de nye personvernreglene i samarbeid med Atea. -Hensikten med kurset er at deltakerne skal sitte igjen med akkurat det de trenger for å implementere de nye reglene, sier Johanne Solheim, spesialrådgiver i Norske Havner.
Sjekk ruter på:

Norske Havner møter Statsråd Ketil Solvik-Olsen

Feb. 21 2018
Norske Havner har møte med Statsråd Ketil Solvik-Olsen. -I møtet vil vi fremheve havnenes samfunnsmessige betydning, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
-Vi vil også høre med Statsråden hva han og departementet gjør for å styrke sjøtransportens konkurranseevne, fortsetter Litsheim. -Vi vil etterlyse progresjon på tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. Videre vil vi etterspørre en status på dokumentavgiftsaken, samt status for ny havn i Longyearbyen​, ​avslutter han. 
Illustrasjonsbilde: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på sitt kontor (Foto: Olav Heggø/Fotovisjon)