Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Norske Havner møter Statsråd Ketil Solvik-Olsen

Feb. 21 2018
Norske Havner har møte med Statsråd Ketil Solvik-Olsen. -I møtet vil vi fremheve havnenes samfunnsmessige betydning, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
-Vi vil også høre med Statsråden hva han og departementet gjør for å styrke sjøtransportens konkurranseevne, fortsetter Litsheim. -Vi vil etterlyse progresjon på tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. Videre vil vi etterspørre en status på dokumentavgiftsaken, samt status for ny havn i Longyearbyen​, ​avslutter han. 
Illustrasjonsbilde: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på sitt kontor (Foto: Olav Heggø/Fotovisjon)