Aktuelt
02.05.18
Ny søknadsrunde for tilskudd til havnesamarbeid

Tilskot til hamnesamarbeid skal bidra til meir gods på sjø ved at konkurranseevna til sjøtransporten ovenfor veg vert styrkt gjennom auka transportkvalitet og reduserte prisar.
02.05.18
Norske Havner etablerer unik møteplass på Arendalsuken

Norske Havner har leid inn skoleskipet Sørlandet under hele Arendalsuka, og vil få en sentral plassering i hjertet av Arendal-by. - Vi ønsker å fylle skipet med masse aktivitet innenfor temaene samferdsel og maritim næring, sier prosjektleder Mathias Bernander.
02.05.18
Feiret 100 år på Fagseminaret 2018

17-19 april gikk Fagseminaret 2018 av stabelen. Med 120 deltakere, 33 havner representert og hele 9 fagsesjoner arrangert av foreningens nettverk og faggrupper i tillegg til plenumssesjonen dag 1 var Fagseminaret 2018. – Det var fantastisk å feire foreningens jubileum sammen med så mange engasjerte og dedikerte havnefolk, sier prosjektleder for fagseminaret, Johanne Solheim.
Sjekk ruter på:

Norske Havner møter Statsråd Ketil Solvik-Olsen

Feb. 21 2018
Norske Havner har møte med Statsråd Ketil Solvik-Olsen. -I møtet vil vi fremheve havnenes samfunnsmessige betydning, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
-Vi vil også høre med Statsråden hva han og departementet gjør for å styrke sjøtransportens konkurranseevne, fortsetter Litsheim. -Vi vil etterlyse progresjon på tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner. Videre vil vi etterspørre en status på dokumentavgiftsaken, samt status for ny havn i Longyearbyen​, ​avslutter han. 
Illustrasjonsbilde: Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen på sitt kontor (Foto: Olav Heggø/Fotovisjon)