Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Arrangerer kurs i de nye personvernreglene

Mar. 08 2018
10.-11. april arrangerer Norske Havner et omfattende kurs i de nye personvernreglene i samarbeid med Atea. -Hensikten med kurset er at deltakerne skal sitte igjen med akkurat det de trenger for å implementere de nye reglene, sier Johanne Solheim, spesialrådgiver i Norske Havner.
25. mai 2018 erstattes den norske Personvernloven av EU-forordningene ePrivacy og General Data Protection Regulation (GDPR). Denne endringen får stor betydning for alle norske virksomheter. Blant annet får man plikt til å dokumentere hvordan din bedrift etterlever kravene. -Atea har forberedt kurset ved å gå gjennom systemene til en havn, og derfor er vi sikker på at deltakerne får et kurs som er spesialtilpasset dem, fortsetter Johanne. 

Akselerert gjennomføring av GDPR.
- I løpet av 2 dager på kurs vil deltakerne få innsikt i arbeidet som er gjort i en norsk havn. Når man drar fra kurset vil man ha med seg en plan, oppgaver, ferdige maler og god innsikt i regelverket. Kurset vil også være praktisk rettet slik at man også har innarbeidet en metode for gjennomføring. 

Dato: 10. - 11. april
Sted: Gardermoen