Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Arrangerer kurs i de nye personvernreglene

Mar. 08 2018
10.-11. april arrangerer Norske Havner et omfattende kurs i de nye personvernreglene i samarbeid med Atea. -Hensikten med kurset er at deltakerne skal sitte igjen med akkurat det de trenger for å implementere de nye reglene, sier Johanne Solheim, spesialrådgiver i Norske Havner.
25. mai 2018 erstattes den norske Personvernloven av EU-forordningene ePrivacy og General Data Protection Regulation (GDPR). Denne endringen får stor betydning for alle norske virksomheter. Blant annet får man plikt til å dokumentere hvordan din bedrift etterlever kravene. -Atea har forberedt kurset ved å gå gjennom systemene til en havn, og derfor er vi sikker på at deltakerne får et kurs som er spesialtilpasset dem, fortsetter Johanne. 

Akselerert gjennomføring av GDPR.
- I løpet av 2 dager på kurs vil deltakerne få innsikt i arbeidet som er gjort i en norsk havn. Når man drar fra kurset vil man ha med seg en plan, oppgaver, ferdige maler og god innsikt i regelverket. Kurset vil også være praktisk rettet slik at man også har innarbeidet en metode for gjennomføring. 

Dato: 10. - 11. april
Sted: Gardermoen