Aktuelt
02.05.18
Ny søknadsrunde for tilskudd til havnesamarbeid

Tilskot til hamnesamarbeid skal bidra til meir gods på sjø ved at konkurranseevna til sjøtransporten ovenfor veg vert styrkt gjennom auka transportkvalitet og reduserte prisar.
02.05.18
Norske Havner etablerer unik møteplass på Arendalsuken

Norske Havner har leid inn skoleskipet Sørlandet under hele Arendalsuka, og vil få en sentral plassering i hjertet av Arendal-by. - Vi ønsker å fylle skipet med masse aktivitet innenfor temaene samferdsel og maritim næring, sier prosjektleder Mathias Bernander.
02.05.18
Feiret 100 år på Fagseminaret 2018

17-19 april gikk Fagseminaret 2018 av stabelen. Med 120 deltakere, 33 havner representert og hele 9 fagsesjoner arrangert av foreningens nettverk og faggrupper i tillegg til plenumssesjonen dag 1 var Fagseminaret 2018. – Det var fantastisk å feire foreningens jubileum sammen med så mange engasjerte og dedikerte havnefolk, sier prosjektleder for fagseminaret, Johanne Solheim.
Sjekk ruter på:

Arrangerer kurs i de nye personvernreglene

Mar. 08 2018
10.-11. april arrangerer Norske Havner et omfattende kurs i de nye personvernreglene i samarbeid med Atea. -Hensikten med kurset er at deltakerne skal sitte igjen med akkurat det de trenger for å implementere de nye reglene, sier Johanne Solheim, spesialrådgiver i Norske Havner.
25. mai 2018 erstattes den norske Personvernloven av EU-forordningene ePrivacy og General Data Protection Regulation (GDPR). Denne endringen får stor betydning for alle norske virksomheter. Blant annet får man plikt til å dokumentere hvordan din bedrift etterlever kravene. -Atea har forberedt kurset ved å gå gjennom systemene til en havn, og derfor er vi sikker på at deltakerne får et kurs som er spesialtilpasset dem, fortsetter Johanne. 

Akselerert gjennomføring av GDPR.
- I løpet av 2 dager på kurs vil deltakerne få innsikt i arbeidet som er gjort i en norsk havn. Når man drar fra kurset vil man ha med seg en plan, oppgaver, ferdige maler og god innsikt i regelverket. Kurset vil også være praktisk rettet slik at man også har innarbeidet en metode for gjennomføring. 

Dato: 10. - 11. april
Sted: Gardermoen