Aktuelt
10.04.18
Norske Havners nyeste medlem er Høgskolen i Sørøst-Norge

- Vi har hatt mye kontakt med Høgskolen i Sørøst Norge gjennom årene, og ser frem til enda tettere samarbeid mellom havne-Norge og akademia fremover, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner.
02.04.18
Ferdigstiller digital havnetjeneste i SafeSeaNet

I september 2017 lanserte Kystverket en utvidet tjeneste for alle havner og havneanlegg i det nasjonale meldingssystemet SafeSeaNet Norway. Tjenesten er nå ytterligere forbedret for å gjøre det enklere for havner å integrere digitale forespørsler om kai plass direkte inn i sine havnesystemer.
20.03.18
Havnerettet GDPR-kurs under utvikling

Trondheim Havn samarbeider med Norske Havner og ATEA AS om å utvikle et omfattende, havnerettet GDPR-kurs som går av stabelen 10.-11. april. Nye personvernregler blir gjeldende 25. mai, og havne-Norge arbeider nå aktivt for å være klar for de nye reglene.
Sjekk ruter på:

Oppdatert program til Fagseminaret 2018

Mar. 20 2018
Programmet til Fagseminaret 2018 er nå oppdatert med parallellsesjoner arrangert av foreningens faggrupper og nettverk. -Vi har viet en hel parallellsesjon til den nye havne- og farvannsloven. I tillegg har vi to paralleller med en rekke spennende innlegg og tema. Her blir det lett å finne noe interessant, sier Johanne Solheim, prosjektleder for fagseminaret.
Stor faglig bredde på parallellsesjonene
-Faggruppene og nettverkene har hatt fokus på de mest aktuelle temaene innen sine fagområder når de har satt sammen programmet til parallellsesjonene, fortsetter Johanne. -I år er det første fagseminaret hvor vi har nettverk. Det betyr at det er enda flere engasjerte havnefolk som er med å arrangere fagseminaret. Det skal være gode muligheter for å få faglig påfyll, og deltakerne skal kunne bevege seg fra rom til rom, slik at de får med seg det de sesjonene de er mest interessert i. 

-Det er fortsatt noen plasser igjen, så vær gjerne rask hvis du ønsker å melde deg på, avslutter Johanne.