Aktuelt
18.10.18
Oslo Havn vertskap for Greenport-konferansen 2019

På den europeiske miljøkonferansen GreenPort Conference i Valencia 17.-19. oktober ble det annonsert at vert for neste års konferanse blir Oslo Havn KF, samme år som Oslo er europeisk miljøhovedstad.
18.10.18
Ny kystdirektør

Einar Vik Arset ble i statsråd i dag tilsatt som ny direktør for Kystverket. Norske Havner gratulerer Arset med utnevnelsen og ser frem til et konstruktivt samarbeid.
16.10.18
Norske Havner på budsjetthøring

Havnetilskudd, godsoveføring og Enova var i fokus når direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim deltok på høring om Statsbudsjettet 2019 for stortingets transport- og kommunikasjonskomite 17. oktober.
Sjekk ruter på:

Oppdatert program til Fagseminaret 2018

Mar. 20 2018
Programmet til Fagseminaret 2018 er nå oppdatert med parallellsesjoner arrangert av foreningens faggrupper og nettverk. -Vi har viet en hel parallellsesjon til den nye havne- og farvannsloven. I tillegg har vi to paralleller med en rekke spennende innlegg og tema. Her blir det lett å finne noe interessant, sier Johanne Solheim, prosjektleder for fagseminaret.
Stor faglig bredde på parallellsesjonene
-Faggruppene og nettverkene har hatt fokus på de mest aktuelle temaene innen sine fagområder når de har satt sammen programmet til parallellsesjonene, fortsetter Johanne. -I år er det første fagseminaret hvor vi har nettverk. Det betyr at det er enda flere engasjerte havnefolk som er med å arrangere fagseminaret. Det skal være gode muligheter for å få faglig påfyll, og deltakerne skal kunne bevege seg fra rom til rom, slik at de får med seg det de sesjonene de er mest interessert i. 

-Det er fortsatt noen plasser igjen, så vær gjerne rask hvis du ønsker å melde deg på, avslutter Johanne.