Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Oppdatert program til Fagseminaret 2018

Mar. 20 2018
Programmet til Fagseminaret 2018 er nå oppdatert med parallellsesjoner arrangert av foreningens faggrupper og nettverk. -Vi har viet en hel parallellsesjon til den nye havne- og farvannsloven. I tillegg har vi to paralleller med en rekke spennende innlegg og tema. Her blir det lett å finne noe interessant, sier Johanne Solheim, prosjektleder for fagseminaret.
Stor faglig bredde på parallellsesjonene
-Faggruppene og nettverkene har hatt fokus på de mest aktuelle temaene innen sine fagområder når de har satt sammen programmet til parallellsesjonene, fortsetter Johanne. -I år er det første fagseminaret hvor vi har nettverk. Det betyr at det er enda flere engasjerte havnefolk som er med å arrangere fagseminaret. Det skal være gode muligheter for å få faglig påfyll, og deltakerne skal kunne bevege seg fra rom til rom, slik at de får med seg det de sesjonene de er mest interessert i. 

-Det er fortsatt noen plasser igjen, så vær gjerne rask hvis du ønsker å melde deg på, avslutter Johanne.