Aktuelt
07.08.18
Møt Norske Havner på Arendalsuka

Arendalsuka er Norges største politiske møteplass, og en viktig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arendalsuken finner sted 13.-18. august. Norske Havner er til stede under arrangementet, og planlegger en rekke arrangementer for å sette fokus på havn og sjøtransport.
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Oppdatert program til Fagseminaret 2018

Mar. 20 2018
Programmet til Fagseminaret 2018 er nå oppdatert med parallellsesjoner arrangert av foreningens faggrupper og nettverk. -Vi har viet en hel parallellsesjon til den nye havne- og farvannsloven. I tillegg har vi to paralleller med en rekke spennende innlegg og tema. Her blir det lett å finne noe interessant, sier Johanne Solheim, prosjektleder for fagseminaret.
Stor faglig bredde på parallellsesjonene
-Faggruppene og nettverkene har hatt fokus på de mest aktuelle temaene innen sine fagområder når de har satt sammen programmet til parallellsesjonene, fortsetter Johanne. -I år er det første fagseminaret hvor vi har nettverk. Det betyr at det er enda flere engasjerte havnefolk som er med å arrangere fagseminaret. Det skal være gode muligheter for å få faglig påfyll, og deltakerne skal kunne bevege seg fra rom til rom, slik at de får med seg det de sesjonene de er mest interessert i. 

-Det er fortsatt noen plasser igjen, så vær gjerne rask hvis du ønsker å melde deg på, avslutter Johanne.