Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Norske Havner etablerer unik møteplass på Arendalsuken

May. 02 2018
Norske Havner har leid inn skoleskipet Sørlandet under hele Arendalsuka, og vil få en sentral plassering i hjertet av Arendal-by. - Vi ønsker å fylle skipet med masse aktivitet innenfor temaene samferdsel og maritim næring, sier prosjektleder Mathias Bernander.
- Vi vil tilby næringsaktører og organisasjoner knyttet til sjøtransportnæringen muligheten til å holde seminarer og arrangementer om bord på skipet. ​​Plassene begynner å fylles opp, men det er fortsatt muligheter fortsetter Bernander. 

De som er interessert i å benytte denne muligheten til å sette viktige spørsmål på dagsorden eller å holde et dekkselskap på kvelden under årets viktigste uke for politikk, næringsliv og organisasjonsliv oppfordres til å ta kontakt snarest. Se her for mer informasjon. ​