Aktuelt
04.07.18
God sommer!

Vi ønsker våre medlemmer og samarbeidspartnere en god sommer, og ser frem til å ta fatt på viktige oppgaver igjen i slutten av juli.
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Norske Havner etablerer unik møteplass på Arendalsuken

May. 02 2018
Norske Havner har leid inn skoleskipet Sørlandet under hele Arendalsuka, og vil få en sentral plassering i hjertet av Arendal-by. - Vi ønsker å fylle skipet med masse aktivitet innenfor temaene samferdsel og maritim næring, sier prosjektleder Mathias Bernander.
- Vi vil tilby næringsaktører og organisasjoner knyttet til sjøtransportnæringen muligheten til å holde seminarer og arrangementer om bord på skipet. ​​Plassene begynner å fylles opp, men det er fortsatt muligheter fortsetter Bernander. 

De som er interessert i å benytte denne muligheten til å sette viktige spørsmål på dagsorden eller å holde et dekkselskap på kvelden under årets viktigste uke for politikk, næringsliv og organisasjonsliv oppfordres til å ta kontakt snarest. Se her for mer informasjon. ​