Aktuelt
21.08.18
Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
12.06.18
Norske Havner og KS Bedrift Havn fusjonerer

Norske Havner og KS Bedrift Havn samler kreftene for å styrke sjøtransporten og bidra til det grønne skiftet. Innen 1.1.2019 går organisasjonene sammen til en organisasjon.
12.06.18
Havnekonferansen i Kristiansand 23 august 2018

Kristiansand Havn inviterer til en innholdsrik og spennende konferansedag 23. august 2018 om fremtidens havn og samferdsel.
Sjekk ruter på:

Norske Havner etablerer unik møteplass på Arendalsuken

May. 02 2018
Norske Havner har leid inn skoleskipet Sørlandet under hele Arendalsuka, og vil få en sentral plassering i hjertet av Arendal-by. - Vi ønsker å fylle skipet med masse aktivitet innenfor temaene samferdsel og maritim næring, sier prosjektleder Mathias Bernander.
- Vi vil tilby næringsaktører og organisasjoner knyttet til sjøtransportnæringen muligheten til å holde seminarer og arrangementer om bord på skipet. ​​Plassene begynner å fylles opp, men det er fortsatt muligheter fortsetter Bernander. 

De som er interessert i å benytte denne muligheten til å sette viktige spørsmål på dagsorden eller å holde et dekkselskap på kvelden under årets viktigste uke for politikk, næringsliv og organisasjonsliv oppfordres til å ta kontakt snarest. Se her for mer informasjon. ​