Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Årets lederutviklingsseminar går til Helsinki

Aug. 21 2018
Norske Havner og KS Bedrift Havn inviterer i år sammen til lederutviklingsseminaret som finner sted i Helsinki 24. - 26. september 2018. Programmet er klart, og spekket med havnerelevant stoff. Har du meldt deg på?
Med en felles havneorganisasjon på plass innen 1.1.2019 blir organisasjonen et sentralt tema underveis i seminaret. I tillegg har vi invitert Annaleena Mäkila fra Finnish Ports, Ville Haapasaari, CEO i Port of Helsinki og Kimmo Mäki fra Finavia til å belyse forskjellige deler av finsk havnepolitikk og virksomhet. Ambassadør Åge B. Grutle ønsker velkommen til Helsinki, og Kalmar vil snakke om automatisering. 

Lederutviklingsprogrammet hadde sin opprinnelse i Sjøtransportprosjektet og startet i 2007. Målet for lederutviklingsprogrammet er å opparbeide kompetanse om havnens rolle som transportknutepunkt i en større logistikkjede. Målgruppen for seminaret er ledere i Norske Havners og KS Bedrift Havns medlemshavner (styreledere, øverste ledere og øvrige ledere).