Aktuelt
18.10.18
Oslo Havn vertskap for Greenport-konferansen 2019

På den europeiske miljøkonferansen GreenPort Conference i Valencia 17.-19. oktober ble det annonsert at vert for neste års konferanse blir Oslo Havn KF, samme år som Oslo er europeisk miljøhovedstad.
18.10.18
Ny kystdirektør

Einar Vik Arset ble i statsråd i dag tilsatt som ny direktør for Kystverket. Norske Havner gratulerer Arset med utnevnelsen og ser frem til et konstruktivt samarbeid.
16.10.18
Norske Havner på budsjetthøring

Havnetilskudd, godsoveføring og Enova var i fokus når direktør i Norske Havner, Arnt-Einar Litsheim deltok på høring om Statsbudsjettet 2019 for stortingets transport- og kommunikasjonskomite 17. oktober.
Sjekk ruter på:

Norske Havner og KS Bedrift Havn er nå samlokalisert

Sep. 26 2018
Norske Havners direktør Arnt-Einar Litsheim, og spesialrådgiver Johanne Solheim flyttet nylig inn i KS Bedrifts nyoppussede lokaler sammen med Kjell-Olav Gammelsæther og Bernt Christoffer Aaby i Oslo. Fusjonen mellom de to organisasjonene trer i kraft fra 01.01.18.

​​​​-Samlokaliseringen gjør at vi kan samarbeide enda tettere frem mot den forestående fusjonen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner. -Snart er hele havne-Norge samlet i den nye organisasjonen som skal hete Norske Havner. 

Valg av styre

En ny milepæl i fusjonsprosessen blir Havnelederforum den 9.-10. januar 2019. Her vil man velge styret til den nye organisasjonen og markere at de to havneorganisasjonene da er slått sammen.
Den felles valgkomitéen er alt i gang med å sette sammen forslag til dette nye styret.​

Bilde f.v.: Bernt Christoffer Aaby, Kjell-Olav Gammelsæther, Johanne Solheim, Arnt-Einar Litsheim