Aktuelt
15.11.18
Kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering

Trondheim Havn, SINTEF Ocean, NTNU og Kongsberg Maritime har gått sammen om å etablere et kompetansesenter for krevende fartøyshåndtering. Planen er at senteret skal se nærmere på krevende operasjoner med skip innen forskjellige sektorer slik som passasjertrafikk, godstransport, fiskeri og havbruk. Første arbeidsmøte finner sted i Trondheim 27. november.
25.10.18
Hold av datoene 9. & 10. januar til årsmøte og havnelederforum

Norske Havner inviterer medlemmer til Havnelederforum og årsmøte 9. & 10. januar.
24.10.18
Ny virkelighet på havnen

Dagens ordning med fire transportetater bør under lupen, skriver Arnt-Einar Litsheim og Halvard Aglen, henholdsvis direktør og styreleder i Norske Havner i et innlegg i Finansavisen publisert 23. oktober.
Sjekk ruter på:

Norske Havner og KS Bedrift Havn er nå samlokalisert

Sep. 26 2018
Norske Havners direktør Arnt-Einar Litsheim, og spesialrådgiver Johanne Solheim flyttet nylig inn i KS Bedrifts nyoppussede lokaler sammen med Kjell-Olav Gammelsæther og Bernt Christoffer Aaby i Oslo. Fusjonen mellom de to organisasjonene trer i kraft fra 01.01.18.

​​​​-Samlokaliseringen gjør at vi kan samarbeide enda tettere frem mot den forestående fusjonen, sier Arnt-Einar Litsheim, direktør i Norske Havner. -Snart er hele havne-Norge samlet i den nye organisasjonen som skal hete Norske Havner. 

Valg av styre

En ny milepæl i fusjonsprosessen blir Havnelederforum den 9.-10. januar 2019. Her vil man velge styret til den nye organisasjonen og markere at de to havneorganisasjonene da er slått sammen.
Den felles valgkomitéen er alt i gang med å sette sammen forslag til dette nye styret.​

Bilde f.v.: Bernt Christoffer Aaby, Kjell-Olav Gammelsæther, Johanne Solheim, Arnt-Einar Litsheim